Om Solsäker

Vi är Solsäker

Solsäker® är ett registrerat varumärke som ägs av familjeföretaget Husdiagnostik Sverige AB. Vi brinner för sunda, hållbara fastigheter och för oss är Solsäker inte bara ett jobb, det är vårt liv. I varje uppdrag vi utför lägger vi vår yrkesstolthet och hela vårt kunnande. Vi bemöter och stöttar dig såsom vi själva skulle vilja få hjälp, med en ingenjörs noggrannhet och en projektledares kundfokus.

Daniel Östervall - Elingenjör och besiktningsman

Daniel har en ingenjörsexamen i elteknik, gedigen kunskap om solceller, lång erfarenhet av elkonstruktion samt elinstallation i fastigheter och industri, är av SBR godkänd entreprenadbesiktningsman, medlem i SBR:s expertgrupp för entreprenadbesiktning, godkänd Byggdoktor samt sist men inte minst certifierad i termografi.

Cim Östervall - Affärs- och kundansvarig

Cim har en examen i systemvetenskap, är utbildad projektledare, har mångårig erfarenhet som chef och tjänsteansvarig samt av bygg- och besiktningsbranschen.

Därför finns vi

Tak över huvudet, vatten i kranen och el i vägguttagen är saker vi i dag tar som självklarheter i våra hem och fastigheter. Bygga sitt eget hus och borra sin egen brunn har vi kunnat göra i årtusenden. Tack vare det breda intåget av solceller kan var och en av oss äntligen producera egen miljövänlig el. En fantastisk utveckling vi på Solsäker vill ska vara rolig, ekonomisk och trygg för alla.

Vi utför slutbesiktningar av alla typer av solcellsanläggningar vid nyinstallation, statusbesiktningar av befintliga anläggningar och överlåtelsebesiktningar av solceller vid husköp. För kommersiella solcellsprojekt utför vi slutbesiktningar enligt AB 04 och ABT 06.

Därtill hjälper vi dig gärna med en förebyggande takbesiktning så du kan ta reda på om det är lämpligt att montera solceller på ditt tak. Självklart gör vi också slutbesiktningar efter takbyten så du kan vara trygg med att allt är korrekt utfört och klart för solcellsmontaget.

Det finns mycket att tänka på kring en solcellsanläggning och det är just därför vi finns. Vi är dina experter på solceller så du kan vara trygg med att din solcellsanläggning är säker och fungerar optimalt. Hör av dig.

Tillsammans kvalitetssäkrar vi din solcellsanläggning.